عنوان کامل نشریه

منبع حمایتی

• منابع داخلی دانشگاه

سیاست دسترسی آزاد

این مجله سیاست دسترسی فوری به محتوی خود بصورت آزاد را دنبال می کند به این امید که پژوهشی که به صورت عمومی در دسترس باشد موجب تبادل بیشتر دانش در مقیاس جهانی می شود.

نشریه «اقتصاد پولی، مالی» به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. شما اجازه دارید مقالات منتشر شده در این نشریه را نسخه‌برداری کرده یا به اشتراک بگذارید؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

زمینه مطالعاتی

مجله اقتصاد پولی ،مالی ( دانش و توسعه سابق) تنها، مقاله‌های تخصصی در زمینه اقتصاد پولی و مالی را به چاپ میرساند.

تاریخچه مجله

در دی ماه سال 1370 کمیته‌ای منتخب از اساتید دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد تصمیم به راه‌اندازی مجله‌ای در این دانشکده گرفتند و در آّان ماه سال 1371 با معرفی سردبیر، مدیر مسول و اعضاء هیات تحریریه به این امر جامعه عمل پوشاندند.
در مورخ 2/7/73 اولین درخواست صدور پروانه نشر توسط آقای دکتر محمد حسین مهدوی عادلی به اداره ارشاد اسلامی مشهد ارسال گردید و در پی آن در تاریخ 8/10/1377 پروانه انتشار به شماره ( 10352/124 ) برا ی این مجله صادر گردید. این در حالی بود که اولین شماره مجله دانش وتوسعه در بهمن ماه سال 1373 به چاپ رسید و سرانجام پس از مدتها تلاش بی وقفه و پی گیر مدیر مسول، سردبیر و سایر دست اندرکاران محترم، در اردیبهشت ماه سال 1383 مجله موفق به اخذ درجه علمی-پژوهشی از کمیسیون محترم بررسی نشریات علمی کشور گردیده است . مجله علمی- پژوهشی دانش و توسعه پس از گذشت حدود بیست سال از زمان انتشار تاکنون تعداد قابل توجهی مقالات علمی – پژوهشی در حوزه علوم مختلف از جمله اقتصاد ، مدیریت، علوم سیاسی، حسابداری و حقوق ایران و جهان را منتشر نموده است و از این جهت نقش بسزایی را در ارتقای سطح مطالعات علمی پژوهشی کشور ایفاء نموده است.
با توجه به مصوبات کمیسون محترم بررسی نشریات علمی پژوهشی کشور مبنی بر تفکیک مجلات و حرکت در جهت تخصصی شدن آنها، اخیراً اعضای محترم هیات تحریریه با توجه به آنکه هر مجله علمی پژوهشی به ازاء هر5 سال سابقه می تواند یک عنوان مجله جدید دیگر نیز منتشر نماید، تصمیم گرفتند تا امر فوق را اجرائی نمایند. لذا پس از طرح و بررسی مسأله در جلسات متعدد واخذ موافقت از کمیسیون محترم بررسی نشریات علمی کشور، مقرر گردید تا مجله دانش و توسعه پس از این ضمن حفظ امتیاز علمی خود، با سه عنوان جدید علمی – پژوهشی، به شرح زیر منتشر گردد.
1- مجله دو فصلنامه اقتصاد و توسعه منطقه ای، با سردبیری آقای دکتر مصطفی سلیمی فر
2- مجله دو فصلنامه اقتصاد پولی مالی، با سردبیری آقای دکتر محمود هوشمند
3- مجله دو فصلنامه اقتصاد حقوقی با سردبیری آقای دکتر عبدالرضا جوان جعفری بجنوردی
لذا از کلیه ی دانش‌پژوهان، دست اندرکاران و فرهیختگان جامعه علمی کشور که در زمینه های مختلف علوم اقتصادی صاحب نظر واحیانا دارای مقاله می‌باشند، دعوت می‌شود تا با ارسال مقاله خود به سامانه نشریات علمی دانشگاه، ما را در پیشبرد اهداف علمی کشور و جامعه اسلامی یاری فرمایند.

این نشریه با همکاری انجمن بازرگانی ایران منتشر می شود.

هزینه ها

نویسندگانی که مقالات آن‌ها پذیرش می‌شود می بایست مبلغ 4000000 (چهار میلیون ریال) جهت هزینه‌های ویراستاری و چاپ مقاله به حساب معاونت پژوهشی دانشگاه (به صورت پرداخت آنلاین در پرتال خود) واریز کنند.

سیستم مشابهت‌یاب مقاله های علمی

پژوهش نامه اقتصاد پولی، مالی برای جلوگیری از سرقت علمی از سامانه مشابهت‌یاب همیاب سیناوب استفاده می‌کند.

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

تشکر و قدردانی

نویسندگان باید به مراکز یا افرادی که در شکل‌گیری پژوهش آن تأثیرگذار بوده‌اند اشاره نموده و قدردانی نمایند.همچنین در صورت نیاز حامی مالی پژوهش در این بخش ذکر شده و مورد قدردانی قرار می گیرد.