ارزیابی انحصار، رقابت و تمرکز در بازار گوشت‌مرغ و تخم‌مرغ در ایران

میرعبدا... حسینی؛ زورار پرمه

دوره 17، شماره 30 ، بهمن 1389

https://doi.org/10.22067/pm.v17i30.27243

چکیده
  نوسان‌‌شدید قیمت در بازار گوشت‌مرغ‌و تخم‌مرغ و کنترل ‌و کاهش نوسان‌ها پیوسته عاملی با اهمیت برای تولیدکننده، مصرف‌کننده و دولت است. اما این نوسان‌ها متاثر از عوامل متعدد در طرف عرضه و تقاضای بازار محصول و نهاده‌های آن است. نتایج پژوهش حاضر نشان می‌دهد که: ایران با 5/1 درصد و یک درصد تولید جهانی گوشت مرغ (3/76 میلیون تن) و تخم‌مرغ ...  بیشتر